pamela-anderson-luidt-lente-in-met-trenchcoat-en-minirok-247192
©Getty Images

Vers van haar cameo op de lente/zomer 2023-catwalk van Boss in Miami vorige week, landde Pamela Anderson in Londen voor een Tommy Hilfiger-evenement. Hier droeg de actrice een outfit die duidelijk liet zien dat de lente is begonnen.

Pamela Anderson in Londen

Tot nu toe was de Britse hoofdstad een en al grijze lucht en buien, maar Pamela kondigde de komst van het nieuwe seizoen aan in een outfit die bestond uit klassieke lentekledingstukken. Ze droeg een minirok met een beige trenchcoat met één rij knopen en een felblauw overhemd. Met een dunne riem, een hoekige zonnebril en zwarte sandalen met bandjes maakte Anderson de look af.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Ook haar beroemde dunne wenkbrauwen waren in full force. Wel verwisselde ze haar kenmerkende opgestoken kapsel voor een losse, wavy look. Haar ogen omlijnde ze met zwarte eyeliner – nog zo’n iconische beautylook uit de jaren negentig.

Nieuwe look

Hoewel Andersons make-up sinds haar Baywatch-dagen ongewijzigd is, is haar stijl zeker veranderd. Stylist Rebecca Ramsey werkt sinds vorig jaar met de actrice samen. Ramsey hielp bij het samenstellen van de garderobe voor de promotour van Andersons nieuwe Netflix-documentaire Pamela, A Love Story en memoires, Love Pamela. Wel gaf de jurk van Naeem Khan die Pamela droeg tijdens de première van haar docu een knipoog naar haar iconische rode zwempak.

“Het is allemaal Pamela. Ik ben gewoon zo blij dat ze dit moment heeft. Ik kan niet wachten om te zien waar dit naartoe gaat”, vertelde Ramsey eerder aan de Britse Vogue over het werken met de ster. Ze vervolgde: “Zij draagt kleren, de kleren dragen haar niet.” Haar nieuwste look is hier het bewijs van.

pamela anderson tommy hilfiger londen 2023
©EPA/TOLGA AKMEN

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.