pamela-anderson-opent-de-star-studded-show-van-boss-in-miami-246620
©Getty Images

De modemaand mag dan voorbij zijn, er zijn altijd enkele grote modemerken die ervoor kiezen hun nieuwe collecties buiten de officiële modekalender te presenteren. Neem bijvoorbeeld Versace, die vorige week een met supermodellen (Gigi! Kendall! Naomi!) gevulde show neerzette in Los Angeles. Of het recentste voorbeeld: de lente/zomer 2023-show van Boss tussen de waterfonteinen in Miami – geopend door niemand minder dan icon Pamela Anderson.

Pamela Anderson opent show van Boss

Woensdagavond wist Pamela Anderson alle ogen op zich te richten bij de show van Boss in Miami, Florida. Niet omdat ze haar entree maakte in een waanzinnige front row-look, zoals we inmiddels van haar gewend zijn, maar omdat ze de show opende. De 55-jarige Baywatch-ster – die onlangs nog haar openhartige documentaire Pamela: A Love Story lanceerde op Netflix – leidde de Boss-modellen over de catwalk buiten Herald Plaza, omgeven door water en vergezeld van een spectaculaire lichtshow.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

De superster was te zien in een zandkleurig, licht oversized pak van het Duitse modehuis, met daaronder meerdere lagen in dezelfde tint – een stylingtruc die we bij meerdere merken voorbij hebben zien komen, waaronder Miu Miu. En wat haar beautylook betreft? Pamela droeg haar kenmerkende platinablonde lokken in een rommelige knot, terwijl haar make-up bestond uit een smokey eye en een nude lip.

Star-studded show

Op de catwalk werd Pamela vergezeld door een leger aan supermodellen, onder wie Naomi Campbell, Candice Swanepoel, Mariacarla Boscono, Precious Lee en Anok Yai. Ook waren er meerdere beroemdheden die het modepubliek verblijdden met hun aanwezigheid op de catwalk. Zo was daar DJ Khaled, die even later ook aan de arm van Campbell verscheen, en celebritystylist Law Roach, die een dag eerder nog aankondigde dat hij met pensioen zal gaan. Bekijk hieronder de bijzondere momenten op de Boss-catwalk terug.