paris-hilton-deelt-eerste-fotos-met-haar-zoontje-244080
©Michael TRAN / AFP

Paris Hilton en Carter Reum tonen hun zoontje voor het eerst aan de wereld. Het koppel deelt op Instagram een aantal professionele portretten, gemaakt door fotograaf Dennis Gocer. Hier zien we hoe Hilton hun pasgeboren baby liefdevol wiegt terwijl Reum toekijkt. ‘Onze hele hele wereld’, schrijft Paris in het bijschrift.

Paris Hilton deelt foto’s en naam van zoontje

In een aflevering van haar podcast, This Is Paris, die deze woensdag werd uitgebracht, deelde Hilton ook de naam van hun zoon: Phoenix Barron Hilton Reum. Ze vertelde dat de naam gedeeltelijk was geïnspireerd door de stad in Arizona. Ook deelde ze dat ze plan is het thema bij toekomstige kinderen voort te zetten, aangezien ze de naam London al had gereserveerd voor een toekomstige dochter. “Ik ben al jaren en jaren bezig met het plannen van de namen van mijn kinderen”, voegde ze eraan toe. Ze legde ook uit dat ze de naam Phoenix koos vanwege de betekenis: “Hoop, wedergeboorte en transformatie.”

De naam Barron is bedoeld als eerbetoon aan de gelijknamige grootvader van Hilton. “Hij was altijd mijn mentor. Ik keek zo erg op tegen mijn grootvader, en we waren zo close. Ik mis hem elke dag, dus ik wilde hem echt eren door zijn naam in de naam van mijn eerste zoon te hebben”, deelt Paris in de podcast.

Bruiloft en eerste kind

Het nieuws komt een maand nadat de twee de geboorte van hun zoon via draagmoeder aankondigden. ‘Je bent al onuitsprekelijk geliefd’, plaatste Hilton destijds op sociale media. De commentsectie werd al snel overspoeld met wensen van onder meer Kim Kardashian, Naomi Campbell, Elle Fanning, Chrissy Teigen en Demi Lovato.

Paris Hilton stapte eind 2021 in het huwelijksbootje met Reum tijdens een uitbundige Bel-Air-bruiloft. Hier droeg het icoon een op maat gemaakte jurk van Oscar de la Renta. “Carter en ik zijn al meer dan 15 jaar vrienden”, vertelde Hilton destijds aan Vogue. “We bleven in de loop van de tijd in elkaars leven en we kwamen weer bij elkaar tijdens een Thanksgiving-bijeenkomst in 2019. Vanaf die avond voelde ik de vonk, en de rest is geschiedenis.” Met de geboorte van Phoenix, het eerste kind van het paar samen, is een nieuw hoofdstuk in hun leven begonnen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton)