laat-rihanna-nieuwe-muziek-horen-tijdens-savage-x-fenty-show-227727
©Frederic J. Brown/AFP

Rihanna is momenteel bezig met de voorbereidingen voor haar Super Bowl-optreden, maar de bad gal heeft ook nog een andere grote show in de maak. Op 9 november gaat Savage X Fenty Volume 4, haar nieuwste lingeriepresentatie annex muziekvideo, in première op Prime Video. Dit betekent drie dingen: beroemdheden, indrukwekkende choreografieën en sexy lingerie voor elk lichaam.

Rihanna kondigt ‘Savage X Fenty Volume 4’ aan

Rihanna bracht het nieuws zelf via een Instagram-post. En wat voor een. In een video draait de ster rond in een kanten body en een zilveren ondergoed. Na een modemaand met gelukkig een iets progressievere casting, zet Rihanna de inclusieve koers voort. De nieuwe show wordt namelijk gestreamd in meer dan 240 landen en bevat ondergoed, nachtkleding en loungewear in de maten XS tot XXXXL. Ook lopen de bh-maten tot 46DDD/42H. Eerdere Savage X Fenty-modellen waren onder meer Gigi Goode, Shea Couleé en Lizzo. We kunnen dus wel verwachten dat Rihanna en haar team hard hebben gewerkt om een ​​line-up te regelen die de miljoenen kijkers zal aanspreken.

Nieuwe muziek

Voor verdere details van de show blijft het afwachten. Wel zag de oplettende kijker dat Parris Goebel een drietal paarse duivel-emoji’s plaatste bij het bericht. De choreograaf, die vrijwel zeker werkt aan het Super Bowl-optreden van de zangeres volgend jaar, vat hiermee de ondeugende-maar-leuke sfeer op het hoofdkwartier van Rih samen: er is misschien plek voor iedereen, maar er zullen zeker geen compromissen worden gesloten als het gaat om sass. Heb jij je popcorn al gereed? We durven namelijk te zeggen dat het lingeriespektakel een uitgelezen kans is om nieuwe muziek te teasen. Manifesteren maar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.