kort-korter-kortst-rihanna-draagt-leren-minirok-tijdens-date-night-met-aap-rocky-221067
©Splash News/ANP

Of we ooit raken uitgepraat over de looks van Rihanna? Denk het niet. Never a dull moment met de superster, die in mei dit jaar voor het eerst moeder is geworden. Zo weet ze ons altijd te verblijden met haar eigenzinnige stijl – voor, tijdens en na haar zwangerschap. Het komt dus niet als een verrassing dat ook RiRi’s meest recente look onze aandacht trekt. De zangeres en Fenty-oprichter zet in op de micro-trend en maakt een verschijning in een leren minirok.

Rihanna in leren minirok

Op donderdagavond worden kersverse ouders Rihanna en A$AP Rocky gespot tijdens een date night in New York. Het koppel loopt hand in hand en draagt gecoördineerde outfits, terwijl ze gefotografeerd worden door de aanwezige paparazzi. Hoewel de 34-jarige ster gewend is om een statement te maken met haar looks, kan ze zelfs in de meest ingetogen emsembles de aandacht trekken. De sleutel tot succes? Het combineren van materialen en texturen, zoals Rih hier doet.

Rihanna kiest voor een stijlvolle ton-sur-ton-look, bestaande uit een donkergroene leren minirok en een eveneens donkergroene zijden blouse met de bovenste knoopjes los zodat haar zwarte Savage x Fenty-bh wordt onthuld. Door het geheel te combineren met strappy pvc-sandalen, een gouden ketting en een zwarte Fenty-zonnebril creëert Rih de perfecte date night-outfit. A$AP matcht met haar in een grijze jeans, een zwart kogelvrij-achtig vest en een diamanten ketting.

Micro-trend

Zoals eigenlijk altijd loopt Rihanna vooruit op de trends. Zo is de zangeres en ondernemer al jaren fan van de ultrakorte rok – in alle materialen, van denim tot leer – die deze zomer een grote comeback heeft gemaakt. Het boegbeeld van de trend was Miu Miu, waar de zoom niet verder dan twee vingers onder het kruis eindigde. Hoewel we in het najaar ook weer veel maxi-rokken gaan zien, blijft de ‘sexy trend’ van kort, korter, kortst en strak, strakker, strakst nog even hangen. En niemand beter dan Rihanna die het kan dragen.

A$AP Rocky en Rihanna tijdens hun date night
©Splash News/ANP