rihanna-is-wederom-de-meest-stijlvolle-fangirl-bij-het-concert-van-vriend-aap-rocky-216476

Sinds Rihanna bekendstaat als de queen of pregnancy-looks, ligt ze onder een (mode)vergrootglas – ook nu ze inmiddels is bevallen. Eerder deze maand verscheen ze voor het eerst sinds de geboorte van haar zoon weer in het openbaar, waarvoor ze een Prada-look uit de kast trok. Of we vanaf nu elke post-zwangerschaplook van Rihanna gaan uitlichten? Nee, maar deze tweede verschijning – als de meest stijlvolle fangirl bij het concert van A$AP Rocky in Portugal – willen we je niet onthouden.

Rihanna’s post-pregnancy look

De zangeres draagt wederom een zwarte outfit, deze keer uit de Balenciaga x Adidas-collectie. De sporty look combineert ze met een vintage zijden sjaaltje van Hermès, die ze losjes om haar hoofd heeft geknoopt. Om haar armen, nek en vingers draagt de zangeres opvallende sieraden.

Een look die door Priscilla Ono – zowel Rihanna’s persoonlijke make-upartiest als de global make-upartiest van Rihanna’s merk Fenty – treffend wordt samengevat als Bad Gal Babushka. Op haar Instagrampagina deelt Ono een close-upbeeld van de make-uplook van de zangeres, bestaande uit een aanwezige eyeliner en lichte lipgloss.

Concert vriend A$AP Rocky

De zangeres trok de look uit de kast voor het concert van A$AP Rocky in Portugal. Het is de tweede keer dat de stijlicoon in het openbaar verschijnt sinds de geboorte van haar zoon. Begin juli werd ze voor de eerste keer gespot op het Wireless Festival in Londen, wederom om haar vriend A$AP Rocky te steunen. De zangeres verscheen toen in een XXL–bomberjack van Prada. Die combineerde ze met een zwarte skinny jeans en zwarte laarzen met een sleehak. Om de look helemaal af te maken, koos de zangeres voor een chunky zilveren ketting en oorbellen.

Rihanna’s zwangerschapsstijl

Rihanna’s zwangerschapsstijl omvatte een reeks statement-looks, variërend van een zuurstokroze vintage Chanel-pufferjas tot een glitterend ensemble van The Attico. Haar stijlkeuze was een veelbesproken onderwerp tijdens de zwangerschap. Het creëerde een wijdverspreide discussie over het concept zwangerschapskleding en het belang van een individualistische stijl.

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mickey (@itchyeyephotos)