rihanna-maakt-eerste-publieke-verschijning-sinds-geboorte-van-haar-kind-in-een-all-black-prada-look-215699
©ANP/Doug Peters/EMPICS

Rihanna is terug! De zangeres maakt dit weekend haar eerste publieke verschijning sinds de geboorte van haar zoontje afgelopen mei. Na talloze onberispelijke zwangerschapslooks konden we niet wachten haar onbetwistbare stijlvolle post pregnancy-looks te aanschouwen. Nu keert Rihanna terug en dat doet ze, zoals we van de popster gewend zijn, natuurlijk volledig in Rihanna-stijl.

Rihanna is terug in Prada

Rihanna maakt haar eerste publieke verschijning sinds de komst van haar eerste kindje tijdens het Wireless Festival in Londen om haar vriend A$AP Rocky te steunen. In een incognito-achtige maar stijlvolle all black-look verschijnt de kersverse moeder op het festival tussen de menigte. Hoewel het in eerste instantie lijkt op een standaard zwarte outfit, zou Rihanna Rihanna niet zijn zonder het toevoegen van een onverwachtse twist.

Het eerste wat onze aandacht trekt aan Rihanna’s zwarte outfit is het XXLbomberjack dat de zangeres draagt. Natuurlijk gaat het hier om niet zomaar een bomberjack. Het ontwerp is afkomstig van Prada en heeft zwarte veren aan zowel de mouwen als de capuchon voor een extra twist. Een bomberjack met veren horen we je denken? Ja, en Rihanna rockt het. Bij de pufferjas combineert RiRi een zwarte skinny jeans en zwarte laarzen met een sleehak. Om de look helemaal af te maken kiest de zangeres voor een chunky zilveren ketting en oorbellen.

Rihanna’s zwangerschapslooks

Rihanna’s zwangerschapsstijl omvatte een reeks statement-looks, variërend van een zuurstokroze vintage Chanel-pufferjas tot een glitterend ensemble van The Attico. Haar stijlkeuze was een veelbesproken onderwerp tijdens de zwangerschap. Het creëerde een wijdverspreide discussie over het concept zwangerschapskleding en het belang van een individualistische stijl. Dit blijft de zangers bepleiten met deze post pregnancy-look. Want na het zien van deze all black-outfit met een high-fashion twist weten we één ding in ieder geval zeker. Rihanna blijft ook na haar zwangerschap bewijzen dat je kunt dragen wat je maar wil, wanneer je maar wil en dat niemand daar iets over bepaalt behalve jijzelf.