sienna-miller-had-de-schattigste-plus-een-bij-zich-in-cannes-298775
©Getty Images

‘Breng je dochter mee naar werk-dag’ krijgt een heel andere betekenis als je Sienna Miller bent. Rode loper in plaats van kantoor. Er is iets heel charmants aan een moeder-dochterduo dat een glamoureus modemoment deelt, en die van Sienna Miller en dochter Marlowe Sturridge tijdens het Filmfestival van Cannes is er een voor in de geschiedenisboeken.

Sienna Miller met dochter op rode loper in Cannes 

Marlowe maakte haar rode loper-debuut met haar moeder tijdens de première van Horizon: An American Saga, samen met Millers tegenspeler Kevin Costner. Vriend Oli Green, met wie Miller onlangs haar tweede kindje kreeg, was ook van de partij. De actrice droeg een transparante, lila Chloé jurk, versierd met gelaagde ruches en een zwierige sleep. Ze maakte de look af met juwelen van Chopard (uiteraard, want het is Cannes).

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dochter Marlowe matchte met Sienna Miller in een babyroze satijnen minirok met een A-lijn en een dramatisch strikmotief over het middenrif, plus twee kleine kettinkjes en zwarte fluwelen sandalen met hak. Het is duidelijk dat het modegevoel in de familie zit. Zou Marlowe in de boho-chique voetsporen van mama Miller kunnen treden?

Sienna miller dochter cannes
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.