sienna-miller-is-bevallen-van-haar-tweede-kind-280847
©ANP

Sienna Miller is bevallen van haar tweede kind – haar eerste kind met partner Oli Green. Dat nieuws werd bevestigd toen het koppel woensdag met het pasgeboren meisje in West-Londen verscheen. In een interview met de Amerikaanse Vogue vorige maand maakte Miller al bekend zwanger te zijn van een meisje. In de zomer van 2012 verwelkomde de actrice dochter Marlowe met ex Tom Sturridge.

Sienna Miller bevallen van tweede kind

De ouders werden woensdag voor het eerst gespot met hun pasgeboren dochter, terwijl ze een wandeling maakten door de Britse hoofdstad. The Daily Mail spotte het koppel met hun baby, die door Miller werd gedragen in een draagzak. Leuk detail: het accessoire (gemaakt van een kasjmieren-zijdenmix) is afkomstig van het onder moeders geliefde Nederlandse label Artipoppe. De eerste post-zwangerschapslook van Miller bestond verder uit een comfy wijde jeans van Free People en een grote khaki jas van Burberry. Ze maakte haar look af met een tas van Proenza Schouler en Gucci-loafers.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Miller is sinds 2021 samen met acteur Oli Green. De acteur is onder meer bekend van zijn rol als Rupert Finch – de ex van Kate Middleton – in het laatste seizoen van The Crown. Ook in het echte leven heeft de acteur banden met William en Kate; ze gingen onder meer samen naar St Andrews.

Zwangerschapslooks

Sienna Miller onthulde vorig jaar augustus haar zwangerschap tijdens een vakantie, waar ze met een babybuik werd gespot. Later in het jaar ging ze viral met misschien wel een van de bijzonderste zwangerschapsmodemomenten van het jaar: tijdens Vogue World droeg de actrice een waanzinnige Schiaparelli-couturelook, rechtstreeks van de catwalk, waarin ze haar ontblote babybuik met trots en in stijl toonde aan de wereld.

In december stond Sienna Miller op de cover van de Amerikaanse Vogue. In het blad sprak ze voor het eerst over het krijgen van haar tweede kind. Zo onthulde ze onder meer dat ze een meisje kreeg en sprak ze openhartig over dat haar zwangerschap “ongepland” was. “Ik had veel geluk. Ik probeerde niet per se zwanger te worden. Het gebeurde als een totale verrassing en biologisch gezien was het blijkbaar iets wat ik nog aan kon.” In de shoot worden veel bijzondere pregnancy-looks getoond. En afgaande op haar eerst post-zwangerschapslook, weten we zeker dat Miller ook deze fase de komende tijd in stijl zal doorlopen.