sienna-miller-draagt-een-paar-verrassende-schoenen-naar-wimbledon-261100
©Getty Images

Sterren hebben deze zomer hun torenhoge stiletto’s naar de achterkant van hun garderobe verbannen. Denk aan Katie Holmes die ’s werelds kleinste kitten heel naar Cannes bracht, Gigi Hadid die op spitse hakken feestte die naar supermodelmaatstaven ronduit verstandig waren en het speelse Jadarona-muiltje van Manolo Blahnik, met een relatief kleine hak van 7 cm, die Jennifer Lawrence heeft overtuigd (met een beetje hulp van Barbie). Maar niet elke ster is er klaar voor om verlengend schoeisel de rug toe te keren. Sienna Miller bijvoorbeeld, die een paar verrassende schoenen droeg naar Wimbledon.

Sienna Miller bij Wimbledon

Toen Sienna Miller zondag samen met Edward Enninful, hoofdredacteur van de Britse Vogue en Europees hoofdredacteur van Vogue, de jaarlijkse Wimbledon-lunch met Ralph Lauren bijwoonde, koos ze voor een verbluffend paar wedges voor de gelegenheid. In haar relaxte blauw-wit gestreepte linnen pak van Ralph Lauren, marineblauw met bruine gevlochten tas en klassieke zonnebril, was Miller anders het toonbeeld van preppy zomerstijl. Maar door de toevoeging van dikke zwarte lakleren plateauhakken (en een vampy rode manicure) werd de look van de ster allesbehalve voorspelbaar.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Zomerplatforms

Miller is niet de enige die geniet van een zomerse platformschoen. Ook Victoria Beckham heeft de afgelopen weken geweigerd haar schoenkeuzes te laten bepalen door het weer (zie de dijhoge laarzen die ze droeg om per roeiboot naar de Jacquemus-show in Versailles te komen). Jennifer Lopez is natuurlijk bijna net zo verknocht aan haar platforms als aan Ben Affleck. En dan is er nog de prinses van Wales, voor wie geen zomer compleet zou zijn zonder tenminste één tuinfeest of polowedstrijd in haar favoriete Castañer-espadrilles.

Sienna Miller en Oli Green bij Wimbledon
©Getty Images
Met haar partner, model Oli Green.
Sienna Miller bij de Wimbledon-lunch van Vogue en Ralph Lauren
©Darren Gerrish
Sienna bij de Wimbledon-lunch van Vogue en Ralph Lauren.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.