de-cozy-winterlaarzen-van-sienna-miller-zijn-nog-gewaagder-dan-uggs-233178
©ANP

Sienna Miller, die inmiddels wel bekendstaat om haar orthopedische schoenen, heeft haar pluizige Rag & Bone-sandalen en Birkenstock Bostons aan de kant geschoven ten gunste van een nieuw paar comfortabele, luxe winterlaarzen. So long boho Chloé-laarzen en lelijk-coole Uggs: deze winter draait het allemaal om Chanels cozy laarzen. Tenminste, als het aan Miller ligt.

Sienna Miller in uitgesproken winterlaarzen

Sienna Miller showde haar nieuwe après-ski-proof laarzen op de straten van SoHo, New York. Daarbij droeg ze een klassieke bucket bag voor al haar essentials – waaronder kleurpotloden en 111SKIN-oogmaskers – aan de ene arm, en aan de andere een Sant Ambroeus-tasje – gevuld met Panettone misschien? Miller, met haar beanie tot haar over haar voorhoofd getrokken en haar telefoonkoord met kralen strak om haar pols gewikkeld, zag eruit als een typische New Yorker: gewapend tegen de winterwind van de stad, zonder compromissen te sluiten voor haar kenmerkende stijl.

Sienna Miller als trendsetter

Terwijl Sienna’s donzige schoenkeuze misschien te opvallend zou zijn voor mede Manhattan-stijlicoon Katie Holmes, weet Miller hoe ze behaaglijke schoenen moet laten werken. Haar geheim? The art of not giving a f*ck. Denk je dat de Britse actrice zich zorgen maakt over wat festivalgangers dachten van haar enorme riem en slouchy surferboots op Worthy Farm in 2004? Reken maar van niet.

Bijna twee decennia later draagt Miller haar Chanel-laarzen met dezelfde nonchalance als tijdens haar beatnik-jaren in de zeroes, toen ze ook geen afscheid nam van haar Vivienne Westwood Pirate Boots en Balenciaga City-tassen. Het is makkelijk om er niet gestrest uit te zien als je loopt op fleece-zolen, maar voor Sienna is het meer dan dat. Cozy, furry laarzen zijn voor het leven, niet alleen voor deze winter.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.