babynieuws-sienna-miller-is-zwanger-van-haar-tweede-kind-265455
©Getty Images

Felicitaties zijn op hun plaats voor Sienna Miller (41), die volgens meerdere berichten zwanger is van haar tweede kind. Maandag publiceerde People foto’s van Miller die pronkte met haar groeiende babybuik tijdens een vakantie op Ibiza met haar 26-jarige vriend, model Oli Green.

Sienna Miller zwanger van tweede kind

Trouw aan haar stijl maakte Miller een boho-chic debuut. Zo droeg de actrice een bruine bikini met een bijpassende navy pareo, alles gecombineerd met gouden sieraden. (“Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot nostalgische mode”, vertelde Miller ooit aan Vogue. “Ik dacht altijd dat er na de jaren negentig niet echt meer een origineel moment in de mode was – alles voelde bijna als een herhaling van wat er in het verleden was gedaan en dat is waarschijnlijk waarom ik zo van vintage kleding houd.”) Miller en Green zijn sinds februari 2022 een koppel.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Miller is al moeder van een tienjarige dochter, Marlowe, die ze deelt met ex Tom Sturridge. In het december 2022-nummer van de Britse Vogue sprak ze over de vreugde van het ouderschap. “Ik vind het geweldig om moeder te zijn. Het is wat ik het beste kan”, zei ze.

Eicellen invriezen

Eerder dat jaar onthulde ze aan Elle UK haar beslissing eicellen in te vriezen toen ze een grote druk voelde om meer kinderen te krijgen toen ze eind dertig was. “Biologie is wreed voor vrouwen op die leeftijd. Ik werd 40 en was echt gefocust op nog een baby krijgen. Nu heb ik zoiets van: als het gebeurt, gebeurt het. Die druk is verdwenen”, zei ze. Nu blijkt dat het daadwerkelijk is gebeurd, is Miller ongetwijfeld dolgelukkig met het nieuws.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.