sienna-miller-bewijst-dat-de-extreem-hoge-taille-het-silhouet-van-het-seizoen-is-290048
©Getty Images

De modeshows van het herfst/winter 2024-seizoen zijn afgelopen, maar de dominante trends blijven doorklinken in de gangen van Vogue HQ. Een van deze trends die tot serieuze discussies heeft geleid is de heropleving van de skinny jeans, aangeprezen door merken als Aaron Esh, Balenciaga en Miu Miu. In voorgaande seizoenen domineerden de broeken met een hoge taille, en volgens haar laatste verschijning is Sienna Miller nog steeds voorstander van de klassieke broekenstijl.

Sienna Miller blijft fan van de hoge taille

Gespot bij haar vertrek van de openingsavond van Cabaret in de Kit Kat Club in Londen samen met haar vriend Oli Green, combineerde de actrice een zwart T-shirt met een marineblauwe high-waisted broek met rechte pijpen. Miller voegde daar een zwarte leren trenchcoat met dubbele rijen knopen en bijpassende leren laarzen aan toe. Om haar look af te maken, droeg Sienna Missoma oorbellen met studs en een van de must-have accessoires van dit seizoen, namelijk een zwartleren Chloé-armbandtas, een creatie van Chemena Kamali’s debuutcollectie voor het modehuis.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Terwijl de discussies over de terugkeer van skinny jeans – een genot voor sommigen, verschrikkelijk voor anderen – aanhouden, is het belangrijk om te onthouden dat tijdloze broeken met hoge taille, zoals die van Sienna Miller, een veelzijdige en universeel flatterende optie blijven voor iedereen.

Sienna Miller draagt een broek met een hoge taille
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.