taylor-swift-zet-fonkelende-stijlfase-voort-bij-de-mtv-emas-230750
©Getty Images

Als je Taylor Swifts videoclip voor Bejeweled nog niet hebt gezien, dan mis je wat. Zo levert de popsuperster een modefantasie vol glinsterende, glamoureuze looks. De nieuwe stijlperiode van de zangeres voor haar nieuwe album Midnights draait helemaal om het omarmen van zo’n blitse esthetiek, waar haar kristallen Oscar de la Renta-jurk bij de VMA’s van dit jaar een goed voorbeeld van is. Taylor Swift zet deze discobalenergie alleen maar voort met haar opvallende look bij de MTV EMA’s 2022 in het Duitse Düsseldorf gisteravond (de Europese versie van de muziekprijsuitreiking).

Taylor Swift in fonkelende look bij MTV EMA’s

Van iemand die genomineerd is voor maar liefst zes awards – waaronder die voor beste artiest – verwacht je natuurlijk dat ze een opvallende outfit zou dragen. De nieuwste blingy look van Taylor Swift bij de MTV EMA’s 2022 is van de Londense ontwerper David Koma. Zo droeg de zangeres een strakke zwarte bodysuit met een gewaagde kooiachtige rok, bezaaid met tal van edelstenen. (De herfst/winter 2022-collectie van de ontwerper bevatte meer van dit soort juweelachtige stukken.)

Door letterlijk te druipen in edelstenen is de look van Swift een duidelijke knipoog naar haar hit Bejeweled. Je zou kunnen zeggen dat ze zich kleedde als de winnaar van de avond, zelfs voordat ze een prijs had opgehaald. De look alleen al vraagt om een dankwoord.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.