victoria-en-david-beckham-zijn-25-jaar-getrouwd-en-trekken-voor-de-gelegenheid-hun-paarse-trouwlooks-weer-aan-304914
©GETTY IMAGES

Victoria en David Beckham zijn 25 jaar getrouwd, en dat vieren ze door een van hun memorabelste modemomenten na te spelen: die van hun bruiloft. Het powerkoppel, wiens huwelijk al lange tijd een symbool is van veerkracht en stijl, koos ervoor om de mijlpaal te markeren door hun iconische paarse ensembles opnieuw aan te trekken.

Victoria en David Beckham 25 jaar getrouwd

Vanaf het moment waarop ze als stel voor het eerst in het openbaar verschenen, hebben Victoria en David Beckham de wereld gefascineerd met hun koppelstijl. Zij was lid van de grootste popband in die tijd, Spice Girls, en hij was één van de eerste voetballers die voet zette in de modewereld met zijn opvallende en trendsettende looks. Sindsdien hebben we hun romance zien evolueren tot een liefdevol huwelijk met vier kinderen. Bovendien zijn de twee nog steeds buitengewoon succesvol: Victoria met haar eigen modemerk Victoria Beckham en David als mede-eigenaar van de Amerikaanse voetbalclub Inter Miami.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Maar serieuze en succesvolle carrières of niet: het stel houdt op z’n tijd wel van een geintje. Dit zagen we eerder al in de Netflix-documentairereeks Beckham, over de carrière van David Beckham. De beslissing om hun paarse bruidslooks uit de kast te trekken voor hun zilveren jubileum, laat opnieuw hun speelse geest zien. De bruidslooks, ontworpen door het stel zelf, zorgden met hun paarse kleur en rode details in 1999 voor heel wat controversie. De Beckhams laten zien dat dit hen nog steeds weinig kan schelen. Op Instagram post Victoria: “Yep, still got it! Ik kan niet geloven dat het 25 jaar geleden is en dat het nog steeds past.”

Op naar de volgende vijfentwintig jaar, waarna de Beckhams hopelijk weer een look recreëren (wij zetten in op de full leather look).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)