zendaya-maakt-onverwachte-verschijning-op-coachella-in-typische-euphoria-look-251112
©Getty Images

Je weet nooit wat er gaat gebeuren op het podium van Coachella. Gisteravond, tijdens het tweede weekend, verblijdde Labrinth het publiek met Zendaya als onverwachte gast. Fans gingen uit hun dak, en dat is niet gek, want het was Zendaya’s eerste live-optreden in ruim zeven jaar. Haar gelijknamige album verscheen in 2013; sindsdien heeft ze haar aandacht gericht op haar acteercarrière. De actrice voegde zich bij Labrinth op het podium om twee hits van de Euphoria-soundtrack te zingen. Ze zongen de nummers I’m Tired – waaraan ze meeschreef – en All for Us.

Zendaya op Coachella

Gezien het optreden in Euphoria-thema was het niet meer dan logisch dat Zendaya de kenmerkende stijl van de serie channelde voor haar optreden. Zo droeg ze een lichtroze, met satijn afgezette top, gedragen over een witte tanktop, met een bijpassende minirok met ruches. De look maakte ze af met vampy leren kniehoge laarzen van Christian Louboutin. De party-ready, enigszins Y2K-achtige esthetiek is typisch Euphoria. Al zou Zendaya’s Coachella-look beter passen in de garderobes van Cassie of Jules dan van haar eigen personage Rue.

Op haar Instagram Stories bedankte Zendaya gisteravond het publiek voor hun oorverdovend geschreeuw en steun zodra ze het podium betrad. “Ik kan mijn dankbaarheid voor deze magische nacht niet genoeg uitdrukken”, aldus Zendaya. “Met dank aan mijn broer (Labrinth) om me uit te nodigen en me de mooiste safe space te geven om weer op een podium te staan. Mijn hart stroomt over van liefde, ik kan jullie niet genoeg bedanken voor de steun die ik vanavond heb ontvangen.” Na dit optreden kunnen we alleen maar hopen Zendaya snel weer op het podium te zien.

Zendaya in een roze jurk op Coachella
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.