koninklijke-familie-straalt-tijdens-jaarlijkse-zomerfotosessie-260137

Daar is-ie weer: de jaarlijkse zomerfotosessie van de koninklijke familie. Twee keer per jaar maken de Nederlandse royals tijd vrij in hun drukke schema om op de foto te worden gezet door de pers in een officiële shoot. Dit keer werden koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters gefotografeerd op het Zuiderstrand in Den Haag.

Jaarlijkse zomerfotosessie

De jaarlijkse fotosessie komt eerder dan voorgaande jaren. Traditiegetrouw werd de koninklijke familie gefotografeerd aan het einde van de zomervakantie, maar door de buitenlandse studies van de twee jongste prinsessen zouden zij hier niet bij aanwezig kunnen zijn. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft er daarom voor gekozen de fotoshoot naar voren te halen, aan het begin van de zomer.

En dus trotseerden koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinsessen Amalia, Alexia en Ariane het winderige weer voor een casual ogende fotoshoot bij strandtent La Cantina op het Zuiderstrand in Den Haag.

Wat droeg de koninklijke familie tijdens de shoot? 

Nu vragen we ons af: wat hadden de royals aan? De royals kozen voor een zomers kleurenschema, met veel wit en lichtblauw. Zo ging koningin Máxima gekleed in een witte crop top met bijbehorende maxi-rok van Tory Burch. Het opvallendste aan haar look was de grote haarspeld, waarmee ze haar haren uit het gezicht hield. Ook Willem-Alexander ging in het wit. De koning combineerde zijn witte overhemd en pantalon met een lichtblauwe geruite colbert.

Amalia koos voor een pop of color: de kroonprinses droeg een zachtgele blazer over een witte top met lichte jeans. Prinses Alexia ging voor een rustige look: een witte tanktop en een lichtblauwe pantalon, maar pakte uit met grote gouden hartvormige oorbellen van het merk Choices by Babs. De jongste prinses, Ariane, droeg een donkergroene blouse van Ba&sh die ze combineerde met een witte flaired jeans.

De ster van de show? Dat was stiekem hondje Mambo, die veelvuldig knuffelend en spelend werd vastgelegd. Bekijk de foto’s van de koninklijke familie tijdens de zomerfotosessie hieronder.