oranjes-delen-hun-kerstkaart-voor-2022-inclusief-familiefoto-een-gezegende-kerst-235978
©RVD, Jeroen van der Meyde

Just in: lovende woorden vanuit het koninklijk huis. De Nederlandse koninklijke familie wenst ons, in diverse talen, “een gezegende kerst” toe. Ook verrassen ze ons met een modieuze foto inclusief hond – een cadeautje voor het oog. Dit is de kerstkaart van de Oranjes voor 2022.

Oranjes delen kerstkaart met familiefoto

Dat de Oranjes gehuld gaan in feestelijke outfits voor hun jaarlijkse kerstkaart is geen verrassing. Want waar de familie vorig jaar koos voor chique holiday-looks, is ook dit jaar de kledingkeuze feestelijk. Zo schittert koningin Máxima in een bijzondere one-shoulderjurk gemaakt van semi-transparante stof en fonkelende geborduurde details. De blauw-zilveren jurk, die we overigens niet eerder zagen bij de koningin, is afkomstig van het modehuis Elie Saab.

Tijdens de feestdagen kiezen prinses Amalia en Alexia voor kleding van highstreet-merken. Zo draagt prinses Amalia een donkergroene jurk van Asos, een exemplaar dat ze eerder droeg tijdens haar debuut op Prinsjesdag in september dit jaar. Prinses Alexia kiest voor een aansluitend zwart off-shoulderontwerp van Zara. Haar earcuffs van saffier en diamant komen uit Máxima’s sieradencollectie. De gestipte zwart-witte jurk van prinses Ariane is van het Italiaanse merk Missoni. En net zoals haar zus draagt ook Ariane oorbellen van haar moeder.

De tekst op de kerstkaart leest als volgt:

Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2023.

Merry Christmas and a healthy and prosperous new year.

Feliz Navidad y un próspero Año Nuevo.

Noflike krystdagen en folle lok en seine yn it nije jier.

Un pasku yen di bendishon i un próspero aña nobo.

In het bijschrift op Instagram voegt het koningspaar daaraan toe: “Heel veel dank voor de hartverwarmende wensen die wij van u mochten ontvangen.” Je bekijkt de kerstkaart hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)