prins-louis-en-zijn-moods-stelen-de-show-op-het-balkon-van-buckingham-palace-213414
©Getty Images

Prins Louis is een sensatie op Twitter. De vierjarige zoon van de hertog en hertogin van Cambridge verovert met stormvloed het internet door zijn recente verschijning op het balkon van Buckingham Palace voor de Trooping the Colour. Waarom? Door zijn vermakelijke reeks moods, vastgelegd op camera, variërend van opperste vreugde tot verwarring en wanhoop.

Prins Louis op het balkon van Buckingham Palace

Het publiek weet dat ze iets te wachten staat als prins Louis nieuwsgierig uit de ramen van het paleis gluurt. Vanuit daar observeert hij de duizenden toeschouwers die de aftrap van het platinum jubileum van koningin Elizabeth bijwonen. Wanneer de koninklijke familie het balkon betreedt, neemt de kleine prins een centrale plaats in naast de koningin. Daardoor wordt hij het onderwerp van vele foto’s van de aangelegenheid.

Louis, Charlotte en George op het balkon van Buckingham Palace
©ANP

Hij zwaait. Hij lacht. Ook babbelt Louis wat met zijn overgrootmoeder. Dan wisselt hij plotseling van stemming. Als de menigte luider wordt en de RAF-vliegtuigen voorbij vliegen, bedekt de kleine prins chagrijnig zijn oren voor het lawaai terwijl zijn moeder, Kate Middleton, hem geruststelt. In de tussentijd bekijkt het publiek op social media de zeer herkenbare foto’s van Louis en zijn moods. Hebben we ons ooit niet allemaal precies zo gevoeld?

Verfrissend

Prins Louis is lang niet het eerste koninklijke kind dat de show steelt op het balkon van Buckingham Palace. Tijdens het koninklijk huwelijk van William en Kate in 2011 verrast een bruidsmeisje de thuisblijvers toen ze extreem ontstemd leek te zijn over al het lawaai dat beneden haar gebeurde. Een verfrissende herinnering dat kinderen immuun zijn voor pracht en praal en de etiquette van formele gelegenheden.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US