prins-william-straalt-met-george-charlotte-en-louis-op-nieuwe-foto-voor-vaderdag-214761
©Kensington Palace

Op zondag 19 juni was het Vaderdag. De dag waarop vaders wereldwijd – bekend of onbekend bij het grote publiek – in het zonnetje worden gezet. Ook koninklijke papa’s, zoals prins William, vieren Vaderdag. Op een nieuwe foto, vrijgegeven door Kensington Palace, zien we de hertog poseren met zijn drie kinderen: George (8), Charlotte (7) en Louis (4). Allemaal met een grote glimlach op hun gezicht.

Prins William poseert met kinderen op Vaderdag

De foto werd afgelopen herfst genomen tijdens de reis van de familie naar Jordanië. Daarop zien we de prins breed glimlachen met zijn kinderen om hem heen. Het gezin poseert in een woestijnlandschap, vermoedelijk het beroemde Wadi Rum-reservaat. George en Charlotte staan aan zijn zijde en de kleine Louis – die wederom de show steelt – zit op de schouders van zijn vader. “Een fijne vaderdag toegewenst aan vaders en grootvaders over de hele wereld vandaag!”, zo schrijven de hertog en hertogin.

Het pas vrijgegeven beeld is op dezelfde dag genomen als de foto die vorig jaar als kerstkaart werd gebruikt. Op die foto staat ook hertogin Kate, gekleed in een lange legergroene blousejurk.

De royal family op Vaderdag

Ieder jaar delen de hertog en hertogin van Cambridge een foto ter ere van Vaderdag (net zoals op Moederdag eerder in het jaar). De koninklijke familie heeft er een traditie van gemaakt nooit eerder vertoonde beelden van hun kinderen te delen op speciale dagen. Zo zagen we vorig jaar een foto van William met zijn kinderen tijdens Trooping the Colour in 2019. Daarop draagt hij zijn jongste kind Louis, terwijl George en Charlotte de benen van hun vader vastpakken.

Bekijk hieronder het nieuwe beeld én de foto van het complete gezin die ze met kerst deelden.