het-koninklijk-huis-deelt-nieuwe-fotos-van-prinses-alexia-voor-haar-18e-verjaardag-259398
©ANP

Prinses Alexia is viert vandaag haar 18e verjaardag. Ter gelegenheid van het belangrijke moment in het leven van de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima heeft het koninklijk huis nieuwe portretten gepubliceerd. De foto’s, die gemaakt zijn in Paleis Huis ten Bosch, het thuis van de koninklijke familie, tonen de prinses in een van haar signature looks.

Prinses Alexia viert 18e verjaardag

Precies 18 jaar geleden, op 26 juni 2005, zag Alexia Juliana Marcela Laurentien, beter bekend als prinses Alexia, het levenslicht. Door de jaren heen heeft de jonge prinses zich van allerlei kanten laten zien, van verlegen zwaaien naar het publiek op Koningsdag tot het tonen van haar poseerskills tijdens de zomerfotosessies. Daarmee heeft ze niet alleen de harten gestolen van haar landgenoten, maar ook van de internationale pers.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dat haar poseerskills alleen maar beter en beter worden, bewijst Alexia met de reeks nieuwe portretten die het koningshuis heeft vrijgegeven. Op de foto’s, genomen door fotograaf Frank Ruiter, zien we de prinses in een van haar inmiddels kenmerkende looks: een witte blousejurk met ceintuur. Het betreft een ontwerp van Sandro dat ze ook op Koningsdag in 2020 – toen ‘Woningsdag’ wegens de lockdown – droeg. De bruine riem hebben we eerder gespot bij zowel Máxima als prinses Amalia.

Op het derde portret zien we een glimp van een andere look: een blauwe top, gecombineerd met meerdere lagen gouden kettingen. Bekijk de nieuwe beelden van prinses Alexia voor haar 18e verjaardag hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)