beyonce-onthult-dat-een-renaissance-film-onderweg-is-270091
©Getty Images

Beyoncé’s wereldtournee mag inmiddels tot een einde zijn gekomen, Renaissance zal voor altijd voortleven. Om haar tour af te sluiten, brengt de superster niet zomaar een muziekvideo uit, maar een volledige concertfilm getiteld Renaissance: A Film by Beyoncé, waarin de recordbrekende uitverkochte wereldtournee voor haar album Act 1: Renaissance is vastgelegd. Bij de trailer, die Beyoncé deelde op Instagram, plaatste ze een passende tekst uit haar nummer All Up In Your Mind: ‘Be careful what you ask for, ‘cause I just might comply.’

Beyoncé komt met film over Renaissance

Met clips van Beyoncé’s concerten die deze zomer vrijwel dagelijks viral gingen, is het je vergeven als je denkt dat je alles al gezien hebt – zelfs als je geen kaartje hebt bemachtigd. Als we de trailer moeten geloven, laat de film een glimp zien van wat er achter de schermen gebeurde, inclusief beelden van haar familie. Naast de uitzinnige reacties van het publiek en het fantastische modefestijn, zien we de moeder van drie met haar tweeling Rumi en Sir, dochter Blue Ivy die haar pokerface opzet terwijl ze zich klaarmaakt om haar moeder te vergezellen op het podium, en Jay-Z die vol ontzag toekijkt vanuit het publiek.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

“Als ik optreed, ben ik vrij”, zegt de 42-jarige superster in de voice-over. “Mijn doel voor deze tour was een plek te creëren waar iedereen vrij is en niemand wordt beoordeeld.” Dit is Beyoncé op haar zelfverzekerdst, met de tournee als transformerend moment. Bronnen vertellen aan Variety dat de film, naast de hoogtepunten en de voorbereidingen voor de tour, ook de langverwachte visuals voor het album zal bevatten, plus een “docu-achtig verslag” van de opnames.

Als Beyoncé’s laatste concertfilm, Homecoming – die de nauwgezette training onthulde die gepaard ging met haar historische Coachella-optreden en haar een Grammy opleverde – een indicatie is, staat ons iets moois te wachten. Maar dat wéten we ook gewoon, want één ding over Beyoncé is duidelijk: zij weet hoe ze een show moet neerzetten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)