jenna-ortega-zal-schitteren-in-beetlejuice-2-en-dat-is-ook-fantastisch-modenieuws-253454

Vers na haar hoofdrol in projecten als X, Scream en Wednesday heeft Jenna Ortega haar volgende horrorrol te pakken. In 2024 zal de actrice te zien zijn in Beetlejuice 2.

Jenna Ortega in ‘Beetlejuice 2’

Jenna Ortega zal samen in de vervolgfilm te zien zijn met originele sterren Michael Keaton en Winona Ryder. Er is nog weinig bekend over de plot van de nieuwe film, behalve dat Ortega de dochter van Lydia Deetz (Ryder) zal spelen. Als je de eerste cultfilm hebt gezien, zul je je herinneren dat Lydia haar gevoel voor donkere, gotische mode bezat – een vibe die niet perfecter kon zijn voor Ortega en haar eigen stijl.

De stijl van Ortega

Sinds ze in de serie Wednesday met haar rol als de sluwe Wednesday Addams doorbrak bij het grote publiek, heeft Ortega zich op een passende manier gekleed op de rode loper. Noem het somber, maar Ortega had zeker een duidelijke esthetiek, zonder enige kleur of print. Dat betekent echter niet dat het saai is om naar te kijken. Bij de première van haar populaire Netflix-serie koos ze bijvoorbeeld de zwarte bruidsjurk van Versace, compleet met een dramatische sluier. Bij de SAG Awards 2023 droeg ze wedereom Versace: een zwarte leren strapless jurk met een sexy beenspleet.

Meest recentelijk, tijdens het Met Gala in 2023, werd Ortega gekleed door Thom Browne. We zagen haar in een ietwat Victoriaanse look, compleet met een korset, gelaagde rok en een wit overhemd met kraag. Die gothic-maar-preppy-esthetiek kan niet meer lijken op Lydia’s garderobe op het scherm. En dan hebben we het vooral over die iconische scène waarin ze door de lucht zweeft en danst op Harry Belafonte’s Jump in the Line. Hier draagt Lydia een wijde tartanrok en een zwarte blazer.

Als de kostuumontwerpers van Beetlejuice 2 inspiratie nodig hebben voor het nieuwe personage van Ortega, zouden ze moeten overwegen om in de kast van de actrice te duiken. Jenna Ortega heeft duidelijk een aantal looks die we zo in de film zouden kunnen zien. Hieronder zetten we Jenna Ortega’s beste Beetlejuice-waardige looks op een rij.

Jenna ortega look
©Getty Images
1/7
Native Share
Jenna ortega met gala
©Getty Images
2/7
Native Share
Jenna ortega rode loper
©Getty Images
3/7
Native Share
Jenna ortega beetlejuice
©Getty Images
4/7
Native Share
Jenna ortega rode loper
©Getty Images
5/7
Native Share
Jenna ortega beetlejuice
©Getty Images
6/7
Native Share
©Getty Images
7/7
Native Share

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.