alles-wat-we-tot-nu-toe-weten-over-de-biopic-van-madonna-218439
©ANP

Ja, er komt een biopic over Madonna. En ja, Inventing Anna-ster Julia Garner gaat de queen of pop spelen – een keuze die Madonna naar verluidt zelf maakte. Een match made in heaven, indeed. Logisch dat je vanaf nu alles wil weten over de biopic. Wij zetten op een rij wat tot nu bekend is.

Julia Garner als Madonna

Wie Madonna wil spelen moet van goede huize komen. Volgens Variety heeft Garner officieel, na een zware en maandenlange dans- en acteerbootcamp, een aanbod gekregen voor de rol van Madonna. Hoewel Garner en haar team het aanbod van Madonna nog formeel moeten accepteren, wordt aangenomen dat ze absoluut de rol van de queen of pop op zich wil nemen.

We kennen Julia Garner van de Netflix series Inventing Anna en Ozark. Ze won tweemaal – in 2019 en 2020 – voor haar rol in Ozark twee Primetime Emmy Awards voor beste vrouwelijke bijrol in een dramaserie.

Madonna aan de leiding 

De queen of pop werkt al enkele jaren aan een film over de beginjaren van haar carrière. De zangeres houdt de regie zelf in handen: ze schrijft mee aan het script en zal de film ook zelf regisseren. Wanneer Madonna’s biografische film in de bioscopen verschijnt, is nog niet bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

©ANP