victoria-en-david-beckham-delen-voor-valentijnsdag-90s-fotos-uit-de-oude-doos-242467
©Getty Images

De relatie van David en Victoria Beckham is door de jaren heen goed gedocumenteerd. Wie herinnert zich niet de foto’s waarmee ze hun verloving aankondigden, en de vele rode loper-looks en matchende outfits die volgden? In december nog deelde de familie Beckham vrolijke foto’s waarmee ze hun volgers een gelukkig nieuwjaar wensten. Als er twee mensen zijn die niet bang zijn om hun geluk te delen, dan zijn het David en Victoria wel.

Victoria en David Beckham op Valentijnsdag

Deze Valentijnsdag is dat niet anders: het Britse koppel deelt de liefde voor elkaar op hun Instagramfeeds. Zo post Victoria twee foto’s uit 1999, waarop het stel matching baseball petten draagt. Onder het bericht schrijft VB dat ze vandaag de dag nog steeds enorm blij is met David. “26 jaar later en nog steeds mijn Valentijn, David Beckham ik hou heel veel van jou.” David deelt op zijn beurt een nostalgisch shot waarop het koppel zichtbaar geniet van een romantisch diner.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)

Matching outfits

In april vorig jaar trouwde hun zoon Brooklyn Beckham met actrice Nicola Peltz in Palm Beach Florida. Daar verschenen David en Victoria ook in matchende outfits, iets waar het koppel om bekendstaat. Victoria droeg een zilveren, glansende jurk van haar eigen merk Victoria Beckham. David koos voor een pak van ontwerper Kim Jonas, die machte met het pak van zijn zoon, Brooklyn.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.