alles-wat-je-wil-weten-over-de-droombruiloft-van-brooklyn-beckham-en-nicola-peltz-209875

Brooklyn Beckham (23) en Nicola Peltz (27) hebben elkaar zaterdag 9 april het jawoord gegeven in het huis van Nicola’s familie in Palm Beach. Nicola draagt een bruidsjurk van Valentino Haute Couture en Brooklyn een maatpak van Dior. De gastenlijst? Alleen maar topsterren! Lees snel verder en bekijk de exclusieve foto’s van Vogue. This is what dreams are made of, nietwaar?

©GERMAN LARKIN
1/3
Native Share

Droombruiloft

Nicola wordt naar het altaar begeleid door haar vader, die de kosten van het huwelijk (pak’m beet 3 miljoen dollar) voor zijn rekening nam. “Bedankt voor het mooiste weekend van mijn leven. Jij bent de wind onder mijn vleugels”, schrijft de actrice over het bijzondere moment met haar vader op Instagram. Schoonzusje Harper Beckham (10) vervult een rol als een van de bloemenmeisjes en de broers van Brooklyn, Romeo (19) en Cruz (17) zijn getuigen.

©German Larkin
2/3
Native Share

De gastenlijst

Een greep uit de gastenlijst: Serena Williams, actrice Eva Longoria, model Gigi Hadid en televisiekok Gordon Ramsey. Ook Mel B. en Mel C. van de Spice Girls zijn op de bruiloft aanwezig. Tot een volledige reünie – waar we stiekem allemaal op hoopten – komt het niet. Geri Halliwell en Emma Bunton moesten verstek laten gaan.

©GERMAN LARKIN
3/3
Native Share

Steun aan Oekraïne

Het stel vraagt aandacht voor de humanitaire organisatie Care.  Zo wordt aan de gasten gevraagd geld te storten voor “de vrouwen, kinderen en ouderen in Oekraïne“.