alle-keren-dat-serena-williams-met-dochter-olympia-twinde-in-matching-looks-209561

Als je Serena Williams volgt op Instagram, weet je dat het tennisicoon graag momenten deelt met haar vierjarige dochter Olympia. Of het nu om een vrolijke vakantiefoto gaat of om een epische strijd op de tennisbaan, de activiteiten van moeder en dochter krijgen miljoenen likes. In veel gevallen poseren de twee ook nog eens in matching looks voor de camera – en dat levert schattige beelden op.

Serena Williams en dochter Olympia in matching looks

De laatste look van Serena Williams en dochter Olympia is precies zo’n schattig twinning-moment. Zo deelt de tennisster foto’s van hen samen, allebei gekleed in stijlvolle hot pink jurken van Balmain. Bekijk hieronder hun matching outfits en nog meer momenten waarop de twee hun looks op elkaar afgestemd hebben.

Hot pink Balmain-looks

We zien Serena en Olympia in een Parijse hotelkamer, waar ze hun op maat gemaakte zuurstokroze Balmain-outfits dragen. De enige passende manier om hun twinning-moment te omschrijven? Precies zoals Serena in de caption al uitdrukt: ze slay‘en. Het tennisicoon combineert haar hot pink jurk met rode enkellaarzen, en kiest peuterproof sandalen voor haar dochter.

Tennisoutfits van Nike

Moeder en dochter matchen ook geregeld op het tennisveld. Zo ook hier, waar we Serena en Olympia in dezelfde Nike-tennisoutfits zien.

Instagramfilter

Niet alleen deelt Serena foto’s samen met haar dochter, ook verschijnen er regelmatig video’s van de twee op Instagram. In bovenstaande reel met schattig filter danst Olympia erop los, terwijl haar moeder haar lachend aankijkt. Beiden dragen hetzelfde lieve ensemble: een wit T-shirt met een poederroze plooirok.

Pyjama’s met luipaardprint

De matching looks van Serena Williams en haar dochter bereiken zelfs de slaapkamer. Hier zien we de twee in gele satijnen pyjama’s met luipaardprint.

Oranje zomerjurkjes

De knalroze Balmain-looks zijn zeker niet de eerste identieke jurken die Serena en Olympia gedragen hebben. In november vorig jaar deelt de sportvrouw foto’s van haar en haar dochter in oranje zomerjurkjes – inclusief matching sneakers.

Zwarte rode loper-looks

Bij de première van King Richard, de film over Serena, zus Venus en hun vader Richard (waarvoor Will Smith een Oscar won voor beste acteur), verschijnt de familie Williams-Ohanian in stijl. “Haar kralen. Haar pose. That’s all!” schrijft Serena onder foto.

In vakantiesferen

Als je toch op vakantie gaat met je dochter, kun je net zo goed twinnen. Dat moet Serena Williams gedacht hebben toen zij en Olympia in dezelfde swimwear op het strand een sprong van geluk maakten.

Swimwear met ludieke tekst

The Shady One en de Wild Child, samen zijn we niet te stoppen”, aldus Serena onder haar foto waarop zij en haar dochter elkaar letterlijk aanvullen.

Paarse sportlooks

Olympia treedt in haar moeders voetsporen en is vaak op het tennisveld te vinden. Ook hier zien we de twee in matching tennislooks, en wel in paarse sportpakjes van Nike, waarin ze gegarandeerd onverslaanbaar zijn.

Beauty and the Beast

Dat de Williams-familie praktisch royalty is, weet iedereen. Tennisroyalty, bedoelen we dan. Daarnaast bewijzen Serena en Olympia dat ze ook als geloofwaardige Disney-prinsessen door het leven kunnen gaan. Samen verkleden ze zich als Belle van Beauty and the Beast.