volg-vogue-world-2024-via-deze-paris-livestream-gepresenteerd-door-cara-delevingne-301216
©Getty Images

We zijn nog maar een paar weken verwijderd van Vogue World: Paris 2024. Dit jaar vindt het evenement plaats op zondag 23 juni op de legendarische Place Vendôme in Parijs. En er is een spannende nieuwe ontwikkeling: niemand minder dan Cara Delevingne zal ter plaatse zijn om Vogue’s exclusieve livestream te hosten.

Natuurlijk is Delevingne niet de enige famous Vogue-friend die helpt om Vogue World: Paris tot leven te brengen. Een team bestaande uit Carine Roitfeld, Ib Kamara, Juan Costa Paz en Palais Galliera-curator Alexandre Samson houdt toezicht op de mode, Dame Pat McGrath leidt het make-up design en Rihanna’s Super Bowl halftime show-choreograaf Parris Goebel neemt de artistieke leiding en choreografie op zich.

Lees hieronder alles wat je moet weten over de Vogue World: Paris livestream.

Vogue World: Paris 204 livestream

De livestream van Vogue World: Paris, geproduceerd door Den of Thieves en geregisseerd door Sam Wrench (het brein achter Taylor Swift: The Eras Tour), kan wereldwijd worden bekeken op www.vogue.world. Ook via YouTube, de Vogue Runway-app (download de app hier) en Vogue’s account op X kun je live meekijken.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hoe laat begint de livestream?

Zondag 23 juni om 21.00 uur (midden-Europese tijd). Je kunt je hieronder aanmelden zodat je een bericht krijgt als de livestream begint.

Wie presenteert de livestream?

Actrice en model Cara Delevingne leidt de ceremonie en zal Vogue World’s uitgebreide viering van de Franse mode, sport en de stad Parijs zelf verslaan. (Denk aan sportverslaggeving, maar dan over mode).

Wat gebeurt er tijdens Vogue World: Paris?

Deze editie van Vogue World is opgezet in samenwerking met jeugdsportscholen uit heel Frankrijk. Verschillende sporten zoals wielrennen, turnen, tennis, schermen en boksen worden gekoppeld aan een bepaald decennium in de Franse mode. Dat teruggaat tot de jaren twintig van de vorige eeuw.

Tijdens de show zullen zowel hedendaagse als historische Franse ontwerpers centraal staan, evenals modehuizen die traditiegetrouw hun collecties in Parijs tonen. De cast bestaat ondertussen uit meer dan 500 atleten, artiesten, surprise guests en modellen waaronder Loli Bahia, Kendall Jenner, Paloma Elsesser, Ashley Graham, Jill Kortleve, Amelia Gray en Abby Champion.

Wie treedt er op tijdens Vogue World: Paris?

Dat kun je zien op 23 juni.

Ik ben eind juni in Parijs. Kan ik nog steeds kaarten kopen voor Vogue World?

Ja! Er zijn beperkte kaarten voor Vogue World: Paris hier te koop.

Vogue World: Paris wordt gepresenteerd door Coach, eBay, Lilly, A Medicine Company en Nike.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.