vind-jij-een-golden-ticket-voor-pinkpop-down-the-rabbit-hole-of-lowlands-in-vogues-nieuwe-nummer-298565
©RASMUS WENG KARLSEN, Vogue Nederland, juni 2024

In het nieuwe nummer van Vogue Nederland – The Music Issue met Peggy Gou op de cover – zijn deze maand in samenwerking met The Block golden tickets verstopt. Daarmee win je een gratis toegangsticket voor Pinkpop, Down The Rabbit Hole of Lowlands. Doe jij mee aan Vogue’s unieke winactie om een festivalticket in de wacht te slepen?

Winactie: win een festivalticket

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een gouden ticket voor een van bovengenoemde festivals is Vogue’s nieuwe juninummer – dat vanaf donderdag 23 mei verkrijgbaar is – in de winkel te kopen. Vind je zo’n los gouden ticket in jouw issue? Dan heb jij gewonnen!

Ben jij een van de happy few? Op de voorzijde van het ticket staat een unieke code, die mail je naar info@vogue.nl. Wij laten je vervolgens weten voor welk festival je een gratis toegangsticket gewonnen hebt. Let op: alle codes zijn uniek. Als we een dubbele code ontvangen, vragen we je om het golden ticket naar ons op te sturen ter verificatie. Deze actie in samenwerking met The Block is geldig van 23 mei t/m 26 juni 2024 en je moet minimaal 18 jaar zijn om mee te doen. 

Vogue’s juninummer, The Music Issue, ligt vanaf donderdag 23 mei in de winkel en is hier online te bestellen.