rami-malek-en-catherine-deneuve-schitteren-in-de-campagne-van-cartiers-nieuwe-tank-francaise-238918
©Greg Williams/Cartier

Ook klassiekers hebben soms een nieuw jasje nodig om zo nóg tijdlozer te worden. Dat dacht Cartier ook – het iconische horlogemerk en juwelenhuis brengt zijn Tank Française opnieuw uit met filmsterren Rami Malek en Catherine Deneuve in de hoofdrol. Het horloge kwam voor het eerst op de markt in 1996 en komt nu als kersverse uitvoering terug inclusief spectaculaire campagne.

Rami Malek en Catherine Deneuve voor Cartier

In de nieuwe campagne van Cartier zien we Rami Malek, een van de bijzonderste acteurs van zijn generatie, en Catherine Deneuve, de Franse legende van cinema en stijl, terwijl ze van Parijs genieten met beiden de nieuwe Tank Française om hun pols. Naast de beelden, die geschoten zijn door fotograaf Greg Williams, omvat de campagne ook een new wave-film geregisseerd door de gedurfde Engelse filmmaker Guy Ritchie. De film is een eerbetoon aan de cinema en aan het idee van creatieve vrijheid met Parijs in de hoofdrol.

De Tank Française

Een iconisch horloge dat met de tijd veranderd is, maar altijd zijn elegantie heeft behouden: de Tank Française straalt een zekere je ne sais quoi-stijl uit, is eenvoudig maar verfijnd, en zowel mannelijk als vrouwelijk. Het horlogeontwerp werd gelanceerd in 1996 en behoort sindsdien tot de grote Cartier Tank-familie. Het oorspronkelijke Tank-horloge stamt uit 1917 en kent inmiddels veel varianten, waaronder de Tank Française. De gloednieuwe versie is verkrijgbaar in staal en geel goud, met of zonder diamanten.

Bekijk hieronder de film van Cartiers Tank Française-campagne met Rami Malek en Catherine Deneuve.