dua-lipa-gespot-in-sexy-wintertrui-en-hij-is-nog-betaalbaar-ook-236438
©ANP

Net als Victoria Beckham – die een hoodie met daarop de tekst All I Want For Christmas is David Beckham droeg tijdens kerst – heeft ook Dua Lipa deze feestdagen een nieuwe dimensie gegeven aan de kersttrui … Zo verklaarde de eerste met haar sweater de liefde aan haar man David Beckham en ging Dua Lipa voor een ultrasexy wintertrui (tegen een betaalbare prijs).

Dua Lipa kiest deze kerst sexy wintertrui

De Love Again-zangeres is niet de eerste beroemdheid die bezwijkt voor de zoete creaties van Gimaguas. Zo koos model Emily Ratajkowski afgelopen zomer voor een kleurrijke top van dit mooie merk, rechtstreeks uit Spanje. Het label, gecreëerd door tweelingzussen Claudia en Sayana Durany, viert vakmanschap en slow fashion door middel van exclusieve limited edition-capsules.

Deze winter kiest Dua Lipa voor een sexy item van het merk: de trui Alesa. Ofwel een mooie coltrui van alpacawol en nylon, met kanten details die een stuk van de huid onthullen. De zangeres droeg de trui op een jeans. Haar look maakte ze af met het perfecte accessoire: een gouden horloge van Cartier. De trui is helaas niet beschikbaar op de site van Gimaguas, maar wij spotten hem toch – met hoge korting. Je shopt ‘m hieronder.

Gimaguas top Alesa

©Farfetch

coltrui met veters, € 56