zien-we-hier-victoria-beckham-of-een-chique-kerstelf-232834
©Getty Images

Victoria Beckham heeft een nieuwe feestelijke stylinghack, net op tijd voor het feestseizoen. Haar zogeheten ‘Posh onesie‘ – in de voor het seizoen geschikte kleur dennengroen – is “hét stylingstuk dat je deze winter nodig hebt”, vertelt de ontwerper aan haar Instagramvolgers. Daarbij verwijst ze naar de groene look met een knusse jumpsuit uit de herfst/winter 2022-collectie van haar eigen modelabel Victoria Beckham die ze in een video op haar feed showt.

Victoria Beckham in volledig groene look

Hoewel Victoria meer bekend staat om haar LBD’s, grijpt ze de laatste tijd vaker terug naar haar gewaagdere jaren 70-stijl. En ook voor de decembermaand hult ze blijkbaar graag in levendige kleuren. In haar meest recente post combineert de ontwerper haar merinowollen one-piece met een paar hakken in dezelfde feestelijke kleur groen. Wil je de volledige colorblocking-ervaring? Dan stelt Victoria voor om de bijpassende Mini Chain Pouch van haar modelabel toe te voegen als finishing touch.

De monochroom groene look van Victoria Beckham is een nogal letterlijke benadering van de feestdagen: een gebreide onesie leent zich perfect voor gezellige avonden voor het haardvuur. En uiteraard schreeuwt de kleur een en al kerst. Op Instagram én op TikTok demonstreerde de ontwerper drie manieren om het onconventionele feeststuk te dragen: op zichzelf, onder een rok of jurk en tot slot met een jas met riem eromheen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham)