dua-lipa-draagt-als-eerste-de-veelbesproken-doorschijnende-spongebob-jurk-230895
©Getty Images

Giuliano Calza, creative director en medeoprichter van modelabel GCDS, verwees naar een onwaarschijnlijke inspiratiebron voor zijn lente/zomer 2023-collectie: SpongeBob SquarePants. Het heerlijk maffe gezicht van de gele tekenfiguur verscheen op sprankelende versieringen in de hele collectie, terwijl zijn zeesterrenvriend Patrick ook een cameo maakte. Nu tot leven gebracht door niemand minder dan Dua Lipa, die de SpongeBob-jurk verhief tot partywear.

Dua Lipa in SpongeBob-jurk

Dua Lipa is een fervent aanhanger van Calza’s fun-loving ontwerpen. Ze was een van de eersten die een van zijn speelse lente/zomer 2023-stukken droeg. Een paar dagen nadat ze met de Morso-laarzen van het nieuwe seizoen aan haar voeten verscheen, stond de zangeres namelijk model voor de gebreide Patrick Ster-jurk (look 15) uit de collectie.

Lipa droeg de gehaakte maxi met daaronder een string tijdens een feestje na een optreden van haar Future Nostalgia-tour in Melbourne, Australië. Ze combineerde de spraakmakende jurk met bijpassende mesh handschoenen en oorbellen van Eéra (haar go-to juwelenmerk op dit moment). Als aanvulling op haar gedurfde look koos Dua voor een roze manicure met sterretjes en glitterende oogmake-up.

Hoewel ze momenteel duizenden kilometers van huis is, heeft Dua ervoor gezorgd dat haar Instagramfeed constant wordt aangevuld met een reeks interessante looks van Diesel, Kiko Kostadinov, Givenchy, Proenza Schouler, Knwls en Dilara Findikoglu. En verwacht de komende tijd nog veel meer, want op dit moment verschijnt er minstens één Dua-fotodump per dag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.