angelina-jolie-draagt-de-meest-chique-pyjama-ooit-op-het-vliegveld-218093
©Valentino/IPA

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: je hebt een pijnlijk vroege vlucht, en je wilt gewoon je bed uitrollen en naar het vliegveld gaan. Natuurlijk, airport style draait om een comfortabele outfit, maar het dragen van nachtkleding lijkt een beetje té casual. Tenzij je Angelina Jolie bent. De filmster wordt in Londen gespot bij haar aankomst op Heathrow Airport met zoon Pax op sleeptouw, in, jawel, een chique pyjama.

Angelina Jolie in chique pyjama

De ‘pyjama’ van Angelina Jolie is natuurlijk niet echt bedoeld om als nachtkleding gedragen te worden. (Mocht je dat wel willen, dan houdt niemand je tegen uiteraard.) De actrice gaat voor ultieme luxe en draagt een zijdezachte top en broek van Valentino in een chocoladebruine tint. Om het ensemble een moeiteloos gevoel te geven, combineert ze de ‘pyjama’ met Valentino Garavani’s bruine lederen slippers. Het schoeisel, dat te koop is voor 590 euro, is ideaal om aan en uit te trekken bij de metaaldetectoren. (Veel geluk met het losmaken van strappy hakken terwijl je in een rij staat met ongeduldige reizigers.)

Om haar schouder draagt Jolie een glamoureuze draagtas: YSL’s jumbo gewatteerde tas, waar alles in past wat je nodig hebt voor een lange internationale vlucht. We vragen ons af wat voor soort vlieger Jolie is. Is ze een boekenlezer? Filmkijker? Podcastluisteraar? Een ding is zeker: ze is zeker het type dat iedereen aan boord zich waanzinnig underdressed laat voelen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.