anne-hathaway-is-klaar-voor-de-lente-in-kleurrijke-christopher-john-rogers-look-208098
©Jose Perez/Getty Images

Niets zegt meer dat het lente is dan levendige kleuren en prints, vooral als ze met elkaar worden gecombineerd. Dat weet Anne Hathaway maar al te goed. Normaal gesproken houdt de Hollywood-actrice van een volledig zwarte look – net als haar personage Andy Sachs in The Devil Wears Prada (in de tweede helft van de film dan) – maar deze keer kiest ze voor een outfit met een explosie van kleur, een ontwerp van Christopher John Rogers.

Anne Hathaway in Christopher John Rogers

Voor haar optreden in The Late Show With Stephen Colbert draagt Anne Hathaway een opvallende, volledige look van de New Yorkse ontwerper Christopher John Rogers. Een combinatie van look 14 en 18 uit zijn Resort 2022-collectie, om precies te zijn.

De outfit van de 39-jarige Oscar-winnares bestaat uit een korset met rits, een getailleerde broek met hoge taille en een bijpassend oversized jasje met één rij knopen – allemaal in dezelfde meerkleurige stippenprint. Daarmee is ze het toonbeeld van het fenomeen dopamine dressing, een van de grootste lente/zomer 2022-trends. Anne maakt het ensemble af met zilveren oorbellen en een paar zwarte leren strappy sandalen.

Anne Hathaway in Christopher John Rogers
©ANP

 

Nu de seizoenswisseling voor de deur staat, moeten we ook onze dagelijkse garderobes weer aanpassen. Waarom niet net als Hathaway een gevoel van optimisme opwekken met een opbeurende all-over print?

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue.co.uk.