anya-taylor-joy-bevestigt-haar-nieuwe-alt-girl-stijl-met-de-controversiele-tabi-schoen-294537
©Getty Images

De laatste tijd heeft Anya Taylor-Joy een gedurfde, alternatieve stijl omarmd. Met de etherische Maison Margiela Artisanal-jurk bijvoorbeeld, tijdens de première van ‘Dune: Part Two’ in New York. En met de dominatrix-waardige leren halter-mini-jurk van Ludovic de Saint Sernin, op CinemaCon 2024 in Las Vegas. Steeds opnieuw weet de actrice modegrenzen te verleggen. Ook in haar vrije tijd, bevestigt Taylor-Joy met de controversiële Tabi-schoen.

Anya Taylor-Joy draagt de controversiële Tabi-schoen

Tijdens een lunch met haar man Malcolm McRae in NYC maakte Taylor-Joy haar off-duty look compleet met een controversiële schoenkeuze. De schoen is onder meer geliefd bij modeliefhebbers en sterren als Rosalía, Dua Lipa en Olivia Rodrigo. Ze combineerde een wit T-shirt met een blauwe straight-leg jeans, een zwart leren bikerjack, een citroengele baseballpet en een paar zwart leren Maison Margiela penny loafers met de iconische ‘Tabi’ gespleten teen van het merk.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Haar onbevreesde kledingstijl

Anya Taylor-Joy laat haar onbevreesde kledingstijl niet alleen zien door het dragen van de Tabi-schoenen. Afgelopen weekend droeg de actrice nog een gewaagde off-duty look. Een zwarte kanten leren jas en opengewerkte broek van de Londense ontwerpster Dilara Fındıkoğlu, gestyled met de iconische kersenrode Lady Dior. Dit is duidelijk een knipoog naar haar ambassadeurschap bij dit modehuis. Met elk uitstapje zet Taylor-Joy trouwens ook meteen opkomende ontwerpers in de spotlights, waarmee ze haar status als ontluikende alt-girl modepionier bevestigt.

Anya Taylor-Joy draagt een leren jasje en broek van de Londense ontwerpster Dilara Fındıkoğlu
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.