een-dior-bruidsjurk-supermodellen-en-anatomische-harttaartjes-anya-taylor-joy-deelt-een-glimp-van-haar-bruiloft-292610
©Getty Images

De wereld was in de veronderstelling dat Anya Taylor-Joy afgelopen oktober in het huwelijksbootje stapte. Maar nu blijkt dat ze twee jaar geleden al in het geheim trouwde met haar partner, Malcolm McRae. Om hun trouwdag op 1 april te vieren, trakteert ze fans op een glimp van hun geheime bruiloft door prachtige foto’s en video’s te delen op Instagram.

Anya Taylor-Joy twee jaar getrouwd

Supermodel Cara Delevingne was aanwezig bij de intieme ceremonie en droeg een gestroomlijnd crèmekleurig broekpak (ze poseerde samen met het pasgetrouwde stel voor een foto, bedekt door de tule sluier van de bruid). En over de look van de bruid gesproken: Taylor-Joy droeg een transparante, op maat gemaakte Dior-jurk, versierd met ingewikkeld kolibrieborduurwerk.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Op Instagram deelt de actrice: “Twee jaar geleden, op 1 april, trouwde ik in het geheim met mijn beste vriend in New Orleans. De magie van die dag zit voor altijd in elke cel van mijn wezen gegrift. Happy second (first) anniversary my love… You’re the coolest. En ja, dat zijn anatomisch correcte harttaartjes. Ja, ik ben The Vampire Lestat.”

Anatomische harttaartjes

Op een van de kiekjes smult het koppel van de unieke bruidstaarten, die hartvormig waren – maar dan niet in de traditionele zin, maar in anatomische zin. McRae deelt ook zijn eigen reeks foto’s op Instagram, waarin hij zijn liefde voor zijn vrouw kenbaar maakt. “Ik hou nu van je en op de een of andere manier heb ik dat altijd gedaan. En op de een of andere manier zal het nooit eindigen. Fijne tweejarige anniversary (gisteren), mooiste.”

In oktober 2023 doken beelden op van een ander uitbundig feest in Italië, dat toen alom werd gemeld als het huwelijk van Taylor-Joy en McRae. Taylor-Joy zagen we in dezelfde prachtige bruidsjurk van Dior. Ook meldden verschillende media dat 150 gasten zich bij het koppel voegden voor hun speciale aangelegenheid. Het stel werd overigens voor het eerst aan elkaar gelinkt in mei 2021. Nu weten we dat ze het op 1 april 2022 officieel maakten in een privéceremonie. De tortelduifjes. (Of beter gezegd: kolibries.)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)