bella-hadid-channelt-sandy-van-grease-met-retrolook-in-biarritz-216567
©Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Nadat we haar tijdens de Paris Haute Couture Fashion Week in een prachtige, groene baljurk van Balenciaga zagen, vloog Bella Hadid naar Biarritz voor wat rust en ontspanning met vriend Marc Kalman. Maar ben je wel op vakantie als je het niet op Instagram hebt gezet? Hadid deelt een reeks vakantiekiekjes, flanerend op de boulevard langs een bloedoranje zonsondergang.

Bella Hadid draagt retro vakantielook

Haar look: de zwarte stretch satijnen bandeautop en driekwart legging is in de geest van Balenciaga’s second skin mode, maar heeft retro flair. Het is zelfs zo retro, dat het doet denken aan Sandy Olsson’s grote transformatie in Grease. Je weet wel, wanneer Olivia Newton-John zich ontdoet van haar zoetsappige, pastelkleurige outfit en zichzelf omtovert tot een heel andere, sexier Sandy. Noem ons nostalgisch, maar dat was een serieuze look.

Bella voegt een paar la dolce vita accessoires toe in de vorm van een zijden Miu Miu-sjaal, vintagelook muiltjes en een paar gouden barokke hartoorbellen. Als klap op de vuurpijl draagt ze een zonnebril die, als Grease nu gefilmd was, Sandy nog wat meer pit zou hebben gegeven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

De coutureshow van Balenciaga

De paar dagen aan de kust vol zon en pizza’s volgen op een vervelende vliegreis naar Frankrijk voor Hadid, die haar paspoort verloor en in allerijl een nieuwe moest aanvragen. Uiteindelijk landde het model pas om half 5 ’s ochtends in Parijs en ging ze meteen door naar haar en make-up. Om 7 uur ’s ochtends schoot ze de lookbook en om 12 uur liep het model de coutureshow van Balenciaga. Uit de video’s waarin je haar ziet paraderen door Balenciaga’s salon, samen met Kim Kardashian, Nicole Kidman en Dua Lipa, zou je niet kunnen opmaken dat Bella zo’n stressvolle nacht achter de rug had. Een volleerd professional, zoals altijd.