beyonce-draagt-custom-daily-paper-tijdens-renaissance-show-in-warschau-260004
©Getty Images

Dat Beyoncé de bijzonderste ontwerpen draagt tijdens haar Renaissance-tour – van custom Coperni tot een transparante Loewe-look en een Mugler-pak – werd de afgelopen concerten al duidelijk. Ook werd Queen B al gespot in outfits van Nederlandse bodem – herinner je je de etherische Iris van Herpen-look nog? Nu kiest de zangeres opnieuw voor een modelabel van Nederlandse afkomst. Tijdens haar concert woensdag in Warschau droeg Beyoncé een waanzinnige look van niemand minder dan Daily Paper.

Beyoncé in Daily Paper

Ook tijdens haar recentste optreden in de Poolse hoofdstad had de zangeres meerdere outfitwissels. Eén van de unieke outfits die ze droeg was een look van Daily Paper, die Beyoncé aanhad tijdens haar zogenoemde ‘Opulence Act’ waarin ze hits als Formation, Diva en Run the World (Girls) zingt. Bij een fierce act hoort natuurlijk een fierce look, iets wat Daily Paper met hun custom ontwerp absoluut leverde.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De look in kwestie bestaat uit een ultrakorte short met bijpassende top met lange mouwen, afgewerkt met honderden fonkelende kristallen én reflecterende strepen. De kers op de taart is een vloerlange, cape-achtige jas waarop de reflecterende details doorlopen. De look wordt afgemaakt met een enorme zilverkleurige hoed en fonkelende dijhoge laarzen. Naast Beyoncé droegen ook de dansers op het podium custom Daily Paper-outfits.

‘From Osdorp to the World’

Daily Paper, opgericht door Amsterdammers Abderrahmane Trabsini, Jefferson Osei en Hussein Suleiman, vierde afgelopen jaar hun tienjarig bestaan. Met hun ontwerpen wist het merk home-grown streetwear met een moderne Afrikaanse spirit wereldwijd op de kaart te zetten. Ze kregen er een cultfollowing voor terug – waar nu dus ook Beyoncé onderdeel vanuit maakt.

Een fan van het merk plaatste een reactie onder de Instagrampost van Daily Paper waarin het merk het nieuws met de wereld deelt. ‘From Osdorp to the World’, zo schrijft de fan. Een speciaal moment voor het Amsterdamse modelabel dat absoluut de boeken ingaat.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daily Paper (@dailypaper)