beyonce-en-taylor-swift-poseren-samen-op-de-rode-loper-en-hun-looks-kunnen-niet-meer-verschillen-271531
©Getty Images

Deze zomer hebben Beyoncé en Taylor Swift de muziekwereld gedomineerd met hun wereldtournees. Ze brachten niet alleen hit na hit ten gehore tijdens hun uitverkochte optredens, maar zorgden ook voor heuse modespektakels met op maat gemaakte looks van de grootste ontwerpers en modehuizen. Als gevolg daarvan zijn de toegewijde fans van de twee sterren online in een competitie verwikkeld, waarbij ze hartstochtelijk debatteren over welke artiest het beter heeft gedaan. Deze week betuigde Bey echter haar steun aan Taylor door de première van de langverwachte Eras Tour-concertfilm in Los Angeles bij te wonen.

Beyoncé en Taylor Swift op de rode loper

Voor dit rode loper-moment droeg de Cuff It-zangeres een zwarte bodysuit met lange mouwen, compleet met een metallic zilveren borstschild gemaakt door LaQuan Smith, zwarte veterlaarzen en een futuristische zonnebril. Taylor koos daarentegen voor een poederblauwe strapless Oscar de la Renta-jurk die uit de garderobe van een Disney-prinses lijkt te komen (of eigenlijk specifiek uit die van Elsa uit Frozen). De Assepoester-blauwe jurk had 3D-bloemen, cut-outs, een ingesnoerde taille en een lange sleep. De Cruel Summer-zangeres maakte haar ensemble af met blauwe satijnen sandalen en een diamanten ketting, én oogschaduw die bij haar jurk paste.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat Beyoncé haar steun betuigt aan Taylor Swift. Tijdens de MTV Video Music Awards in 2009 onderbrak Kanye West de acceptatiespeech van Swift voor het winnen van Best Video by a Female Artist om te beweren dat Beyoncé had moeten winnen. Maar toen Beyoncé later die avond een andere prijs in ontvangst nam, nodigde ze Taylor vriendelijk uit om terug te komen op het podium en haar acceptatiespeech af te maken zonder onderbrekingen. We zien onze favoriete popkoninginnen graag winnen en het is nog hartverwarmender als ze elkaar bijstaan. We hopen dan ook dat Taylor haar gezicht laat zien bij de première van Beyoncés aankomende Renaissance-film.

Beyoncé en Taylor Swift poseren samen op de rode loper in contrasterende looks
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.