billie-eilish-recreeert-een-barbie-look-uit-1965-voor-haar-grammys-optreden-285028
©Getty Images

Billie Eilish was een van de aanwezige sterren tijdens de Grammy Awards 2024 van zondagavond. De zangeres stond samen met haar broer Finneas op het hoofdpodium en bracht haar ballad What Was I Made For? van Greta Gerwigs Barbie ten gehore. Een hoogtepunt van het optreden? Eilishs omarming van method dressing.

Billie Eilish bij Grammy Awards 2024

Net zoals Barbie-ster Margot Robbie tijdens de perstour van de film vintage Barbie-looks op frisse, nieuwe manieren droeg, koos Billie Eilish voor een knipoog naar een Barbie uit het archief voor haar optreden tijdens de Grammy Awards 2024. De zangeres betrad het podium als de zogenaamde ‘Poodle Parade Barbie’ uit 1965.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Wat is deze specifieke popreferentie, vraag je je misschien af? De ‘Poodle Parade Barbie’ uit 1965 stelde Barbie voor in haar nieuwste campy rol: een professionele (en stijlvolle) hondentrainer, met als accessoire haar geliefde witte poedel. De pop was gekleed met een roze hoofddoek, groene cocktailjurk, ruitjesjas en glamoureuze cat-eye zonnebril. Allemaal elementen die Eilish perfect toepaste tijdens haar Grammy’s-optreden. Het enige waar de zangeres echter van afzag, was de handtas met poedelprint van de Barbie uit 1965. Want tja, dat zou een beetje te veel van het goede zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Billie en haar broer Finneas treden op bij de Grammy's
©Getty Images