taylor-swift-kondigt-een-nieuw-album-aan-tijdens-de-grammy-awards-2024-285008
©Getty Images

Taylor Swift kwam de afgelopen tijd meer in het nieuws vanwege haar relatie dan haar nummers of optredens. Tijdens de Grammy Awards 2024 wist de zangeres de focus in de huidige popcultuur op haar en haar vriend Travis Kelce terug te brengen naar haar muziek. Toen ze het podium opkwam om haar (dertiende!) Grammy voor Album van het Jaar voor Midnights in ontvangst te nemen, verklapte ze een geheim: er komt een nieuw album van Taylor Swift aan.

Taylor Swift kondigt nieuw album aan bij Grammy Awards 2024

De ster deelde het grote nieuws op het podium: “Mijn gloednieuwe album komt 19 april uit. Het heet The Tortured Poets Department. Ik ga de cover nu backstage posten. Dank je wel. Ik hou van jullie. Dank je wel!”, aldus Swift. En nadat ze van het podium afging, was dat precies wat ze deed: Taylor Swift postte de cover van haar nieuwe album.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De zangeres, die het publiek op de rode loper van de Grammy Awards overdonderde in een Schiaparelli-jurk, is geen vreemde op het gebied van verrassingsalbums. Zo maakte ze het nieuws over haar negende album Evermore op eenzelfde manier bekend zonder enige waarschuwing. Maar je fans laten weten dat je met nieuw werk komt midden in een speech tijdens de Grammy Awards 2024, is wel een heel nieuw niveau van onthullen dat alleen Swift (of Beyoncé) voor elkaar kan krijgen. Is het al april?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samira (@queen.taylor.swiftie)