met-deze-rode-trui-tilt-taylor-swift-haar-game-day-stijl-naar-een-hoger-niveau-284173
©ANP

Het weekend is weer voorbij, en dat betekent dat we Taylor Swift weer hebben gespot bij de wedstrijd van American football-team Kansas City Chiefs. Op zondagavond nam het team het op tegen de Baltimore Ravens. De superster in haar opvallende rode trui was (zoals gewoonlijk) aanwezig om haar vriend, Chiefs-aanvaller Travis Kelce, aan te moedigen. Naast Swift was ook model en goede vriendin Cara Delevingne te zien in het publiek.

Taylor Swift in rode trui

Terwijl Swift meestal te zien is in rood-witte Chiefs-merchandise – ze is een pro geworden in het beheersen van de game day style – koos de zangeres op zondag voor een iets subtielere look. Zo zagen we Taylor Swift in een rode trui die matchte met haar kenmerkende rode lippen. Maar haar knusse kersenrode trui heeft meer om het lijf dan je op het eerste gezicht zou denken. Swift koos namelijk voor een trui met een ronde hals van het merk Guest In Residence, het knitwearlabel dat vorig jaar werd opgericht door model Gigi Hadid, die tevens een goede vriendin is van Swift.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Natuurlijk is het dragen van het merk een makkelijke manier om haar vriendin te steunen. Maar los daarvan heeft Swift een oog voor de next best thing in de modewereld. De kasjmieren trui, verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, is hard op weg om een favoriet te worden tijdens dit koude winterseizoen. En nu Swift aan boord is, verbaast het ons niets dat de trui al in zeven kleuren is uitverkocht. Het model, genaamd Cozy Crew, is nu alleen nog beschikbaar in het donkergroen, maar daarvoor moet je wel diep in de buidel tasten: de trui kost een whopping 821 euro.

Taylor Swift bij de Kansas City Chiefs Game
©Getty Images
Taylor Swift en Travis Kelce bij de Chiefs x Baltimore game
©Getty Images
Taylor Swift en Travis Kelce

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.