coming-soon-gigi-hadid-lanceert-eigen-kledinglijn-guest-in-residence-221971
©ANP

Nog even dan is het eindelijk zover: de lancering van de allereerste (solo) kledinglijn van Gigi Hadid genaamd Guest in Residence. Een kleurrijke knitwearlijn die bestaat uit items gemaakt van honderd procent kashmir. Via Instagram deelt het topmodel een sneak peek. “Ik heb er met veel liefde aan gewerkt”, schrijft ze erbij. Wij zeggen: kom maar op met dat sweater weather.

Gigi Hadid lanceert eigen kledinglijn

Op de eerste beelden zien we onder meer een glimp van een oranje en paarse sweater, maar ook een grijze pyjamaset om jezelf in te hullen tijdens koude winterdagen. “Het is geweldig om aan mijn eigen kledinglijn te werken en ik ben betrokken bij het hele proces. Ik probeer de hele tijd creatieve dingen te bedenken en hoop hiermee mensen te raken”, vertelde Gigi onlangs aan Vogue Arabia.

De eerste reacties van fans zijn lovend, maar sommigen hebben ook kritiek. Reden? De collectie bestaat uit items van kashmir, een zachte stof die afkomstig is van de kashmirgeit. De productie van het zachte wolletje is niet altijd diervriendelijk. Gigi heeft nog geen reactie gegeven op de kritiek.

Eerdere creaties

Het is overigens niet de eerste keer dat Gigi werkt aan een kledingcollectie. Zo lanceerde het topmodel deze zomer nog een dromerige swimwearcollectie met Frankies Bikinis en werkte ze samen met Tommy Hilfiger aan verschillende collecties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GUEST IN RESIDENCE (@guestinresidence)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GUEST IN RESIDENCE (@guestinresidence)

De lancering van Guest in Residence vindt plaats op woensdag 7 september. Gigi’s knits zijn vanaf 12 september wereldwijd te koop.