taylor-swift-bracht-haar-squad-bijeen-voor-een-star-studded-verjaardagsfeest-279046
©Getty Images

Op woensdagavond maakte Taylor Swift, gekleed in een glinsterende feestjurk vol manen en sterren, de stad onveilig om haar 34e verjaardagsfeest te vieren. Maar dat is de kracht van deze astronomische muzikante, die een groots jaar achter de rug heeft. En dus vierde Swift haar 34e verjaardag te midden van een constellatie van sterren, onder wie Blake Lively, Gigi Hadid en Zoë Kravitz.

Taylor Swifts 34e verjaardagsfeest

De metafoor gold ook voor haar birthday girl-look, die bestond uit een LBD met strassteentjes van Clio Peppiatt, een fonkelende Aquazzura-tas en met kristallen afgezette platforms, ook van Aquazzura. De finishing touch kwam in de vorm van pavé Messika-juwelen. Op dit punt begrijpen we allemaal de modus operandi van Swift: het koesteren en herleven van haar meisjestijd – alle prom queen-jurken, kilt rokken en frilly witte sokken – waaronder ook de traditie van het dragen van glinsterende verjaardagsjurken.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hoewel haar vriend Travis Kelce niet aanwezig was in restaurant Zero Bond in Manhattan (de locatie van Taylors verjaardagsfeest), werd Swift vergezeld door zowat elk ander lid van haar ’team’ of ‘squad’. Denk aan Sabrina Carpenter, twee derde van de Haim-zusjes en Blake Lively. Allemaal leken ze de opdracht te hebben gekregen om een volledig zwarte dresscode te volgen, zodat Swift alle ruimte kreeg om te schitteren. Ze is tenslotte de North Star… “bigger than the whole sky”.

Taylor Swift op haar verjaardagsfeest met Blake Lively
©Getty Images
Taylor Swift op haar verjaardagsfeest
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.