taylor-swift-geeft-haar-eigen-draai-aan-beyonces-renaissance-in-zilveren-jurk-met-dijhoge-split-277112
©Getty Images

Nadat Beyoncé op de rode loper bij de première van Taylor Swifts film The Eras Tour in Los Angeles schitterde in een bijzondere look, hebben we met ingehouden adem gewacht tot Swift een wederdienst zou bewijzen. En dat deed ze, door donderdagavond Beys première van de Renaissance World Tour-film in Londen bij te wonen. Zo maakte Taylor Swift haar entree in een lange zilveren jurk – volledig in thema.

Taylor Swift in zilveren jurk

Taylor Swift hield zich aan Beyoncé’s voorgeschreven dresscode van de tournee en droeg een zilveren jurk die tot de grond reikte. De glinsterende metallic kralenjurk had een dijhoge split. Met haar blote benen en armen kun je wel zeggen dat Swift veel toewijding aan de Renaissance-stijl toonde op een ijskoude avond in Londen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Terwijl de zilverkleurige jurk versierd was met kralen, was de buste geborduurd met een bijzonder ingewikkeld ontwerp. Swift hield de accessoires eenvoudig en droeg een paar zwarte slingbacks met peeptoe en diamanten oorbellen die bij haar jurk pasten. Haar blonde lokken waren verdeeld in een chique zijscheiding en ze had haar kenmerkende pony met speldjes vastgemaakt. Toch was haar beautylook overduidelijk Taylor: ze hield vast aan haar kenmerkende rode lippenstift.

Swifts verschijning op de rode loper heeft, zoals te verwachten was, een stortvloed aan commentaar losgemaakt op social media. Meerdere popcultuuraccounts hebben gemeld dat Swift ‘schittert’, dus haar Renaissance-look is goed ontvangen. Nu wachten we op het puntje van onze stoel tot Taylor Swift en Beyoncé zich verenigen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.