maakt-taylor-swift-liefdessymbool-van-vriendschapsarmbandje-272677
©Getty Images

Dankzij Taylor Swift (symbool van forever girlhood op haar 33e) is de vriendschapsarmband anno 2023 een acceptabel item geworden, ook voor volwassenen. Zogenoemde Lovers dragen de armband – kijk maar naar de polsen van onder anderen Gigi Hadid en Patrick Ta – om te laten zien dat ze bij de Swiftiaanse sisterhood horen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Taylor Swift lijkt de armband nu echter ook te gebruiken als stilzwijgend symbool van romantiek en trouw. (Want als er één ding is waar ze net zo veel van houdt als haar ‘team’, dan is het wel het hebben van een relatie).

Taylor Swift met armband 

Zou Taylor Swift de Fearless-armband hebben gegeven die Sophie Turner liet zien op Instagram nadat ze gescheiden was van echtgenoot Joe Jonas? Het was een toespeling op Swifts tweede album, maar mogelijk ook op de mood van Turner. Hoe dan ook, we spotten Swift nu ook zelf met een vriendschapsarmband. De zangeres draagt aan haar ene pols een armband met een hartje, tijdens het bijwonen van een wedstrijd van de Kansas City Chiefs. Opvallender is de armband om haar andere pols: een vriendschapsarmband met nummer 87. Fans van American football (en nu ook popmuziek) weten dat dit het nummer is van speler Travis Kelce, met wie Swift aan het daten is.

Ze combineerde de armband met een vintage Chiefs-sweatshirt van Ellie Mae Vintage, een geplooide tennisrok (natuurlijk) en een paar Lolita-platforms van Reformation. Het accessoire roept de vraag op: kunnen geliefden ook vrienden zijn? Is Swift Travis Kelce aan het friend-zonen? Of zijn het gewoon heel goede vrienden?

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.