taylor-swift-en-travis-kelce-maken-hun-debuut-als-koppel-uiteraard-in-stijl-271739
©Getty Images

Taylor Swift en Travis Kelce zijn waarschijnlijk het populairste celebritykoppel van dit moment. Sinds de zangeres en de speler van American football-team Kansas City Chiefs aan het daten zijn, is Swift herhaaldelijk gespot bij de wedstrijden van de atleet. Daardoor namen de geruchten dat ze een stel zijn alleen maar toe. Maar we hadden nog geen keihard bewijs – tot nu. Afgelopen weekend maakte het stel in New York hun officiële koppeldebuut, toen Swift en Kelce hand in hand werden gespot onderweg naar een Saturday Night Live-afterparty. En natuurlijk gingen ze in stijl op stap in fashion-forward looks.

Taylor Swift en Travis Kelce in stijl op pad

Voor Taylor Swift en Travis Kelce ging het minder om het omarmen van matchy-matchy looks, maar bleven allebei trouw aan hun individuele mode-esthetiek. Swift, die een klassieke en tijdloze garderobe heeft, droeg een zwart Versace-korset met een geklede broek en een geruite trenchcoat. Het voelde gepolijst en strak – in tegenstelling tot haar meest recente rode loper-look. Kelce ging juist voor een meer modern gevoel met zijn look. Zo droeg de American footballspeler een jasje met vogelprint, een wit overhemd en een bruine broek.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hoewel Taylor Swift en Travis Kelce elk hun eigen flair hebben, voelden de twee ensembles samenhangend. Het is niet zoals de tegengestelde kleding die we hebben gezien bij sterren als Justin en Hailey Bieber. Maar, geef het stel een paar weken en misschien gaan ze ook wel opzettelijk met elkaar clashen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.