taylor-swift-blake-lively-en-sophie-turner-kiezen-voor-stijlvolle-uitgaanslooks-270032
©Getty Images

Taylor Swift, Blake Lively en Sophie Turner waren zaterdagavond in New York. De drie vriendinnen zorgden voor veel ophef bij de paparazzi tijdens een etentje bij Emilio’s Ballato – een hotspot onder beroemdheden – waar ze werden vergezeld door Brittany Mahomes, de vrouw van footballspeler Patrick Mahomes (misschien heeft Swift haar ontmoet via Kansas City Chiefs-speler Travis Kelce, met wie de zangeres naar verluidt aan het daten is). Hoewel de drie sterren elk hun eigen persoonlijke stijl hebben, besloten ze allemaal te gaan voor ultieme uitgaanslooks.

Taylor Swift, Blake Lively en Sophie Turners uitgaanslooks

Voor welke uitgaanslooks Taylor Swift, Blake Lively en Sophie Turner kozen? Swift zette haar voorliefde voor klassieke, strakke outfits voort, terwijl ze voorheen nog koos voor een preppy look. Deze keer droeg ze een klassieke zwarte mini-jurk geaccentueerd met een brede leren riem. Haar Ralph Lauren-tas en strappy sandalen gaven de look een gepolijst gevoel. Turner koos voor een meer edgy outfit en ging van top tot teen in het leer door een jasje met rits, minirok en kniehoge laarzen te dragen. Lively’s ensemble ademde – net zoals tijdens New York Fashion Week – een jaren zeventig-sfeer. Zo droeg de actrice een tweed en suède jasje met een croptop, een rok met veelkleurige leren panelen en een paar suède knielaarzen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Individueel vertelde elke ster haar eigen modeverhaal, maar samen zagen ze eruit als een A-list team dat de bloemetjes buiten ging zetten. De echte vraag is: wat bespraken ze aan tafel? Oh, als we dat toch eens zouden weten.

Sophie Turner haar uitgaans outfit met veel leer.
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK