een-fluwelen-mini-jurk-en-dijhoge-laarzen-dat-is-taylor-swift-tijdens-een-girls-night-out-met-blake-lively-281950
©Getty Images

Dijhoge laarzen waren te zien op slechts zeven procent van de lente/zomer 2024-catwalks, maar ze verschenen in bijna 100 procent van de paparazzifoto’s van Taylor Swift van de afgelopen drie maanden. Woensdagavond zagen we de muzikante in New York met een paar tatoeage-achtige schoenen van Jimmy Choo en Jean Paul Gaultier. Ze droeg de laarzen – met kronkelende slangen en gotische letters – tijdens een girls’ night out met Blake Lively.

Taylor Swift met dijhoge laarzen

Taylor Swift combineerde haar dijhoge laarzen met een fluwelen mini-jurk en een kitscherige medaillonketting met hartjes. De zangeres was in het gezelschap van Blake Lively, die erin slaagde om met haar look de vibe van een vroegere modeblogger te creëren. Zo ging de actrice voor een French tuck (waarbij de top nonchalant in de onderkleding gestopt wordt), een flashy kleurenpalet en een paar Louboutin-pumps. Een paar hakken die zo hoog zijn dat het amper mogelijk is om jezelf erin voort te bewegen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hoewel Swift en Lively niet echt gecoördineerde looks droegen, zaten ze wel op één lijn wat betreft hun esthetiek. Gewoon twee Gossip Girls die Pinterest-moodboards uitwisselen bij pizzeria Lucali. Niet gefotografeerd hier was Zoë Kravitz – gekleed in een geweldige camelkleurige jas van The Row met een flesgroene Idaho-tas – die naar ik aanneem minder nostalgie voelt naar de jaren tien dan haar vriendinnen. Swift en Lively zijn samen namelijk hét bewijs dat het zelfs in 2024 nog ergens 2009 kan zijn.

Taylor Swift draagt dijhoge laarzen
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.